Giant Contend SL 1

Giant Contend SL 1- Comfortabele beginners racefiets [7000 km review]

Similar Posts

2 Comments

 1. Leuke review.
  Nu ben ik nieuwschierig wat je lengte is aangezien ik ook voor de medium heb gekozen. Ben zelf 182 en heb op beide even een ritje gemaalt. M voelde voor mij veel natuurlijker.

  Groeten Sander.

  1. Dankjewel Sander,

   Ik ben zelf 184 en had wel een langere stuurpen nodig om goed uit te komen. Voor de Contend had ik een Defy en dat was een maat ML. Ook vanwege de net iets langere achtervork en natuurlijk de langere wielbasis van de grotere maat voelde die wat stabieler aan. Op de Contend met langere stuurpen had ik meer gewicht op mn voorwiel en een wat directer gevoel qua sturen. Voor lekker toeren zou ik weer voor een ML gaan, ook vanwege de wat hogere balhoofdsbuis. Maar om lekker gas te geven en wat dieper zitten was de M beter.

   Groet,

   Bas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *